41. Postás Kupa

2019.03.30. - 31. Pilisszentlélek

Információk

Kezdőlap
Kiírás
Nevezés
A helyszínről
Előzetes pályadatok
Értesítő
Rajtlista 1. nap
Rajtlista 2. nap
Klublista
Eredmények:
   1. nap
   2. nap
   Összetett
Részidős eredmények:
   1. nap
   2. nap
 Kérdésed van?

In English

Opening page
Invitation
Registration
The Terrain
Preliminary course lengths
Bulletin
Startlist 1. Day
Startlist 2. day
Clublist
Results
   1. Day
   2. Day
   1. + 2. Day
Results with split time
   1. Day
   2. Day
 Questions

Partnereink

senzor_logo.jpg

2014.04.04. 21:36 Postás Kupa

Meghívó mesés tekergésre

magyar_zaszlo.jpg

Az idei Postás kupán "A kőkirályfi" című grúz mesét fogjuk elmondani és eljátszani. Ezt megtalálod Boldizsár Ildikó Mesék apákról c. könyvében, vagy ha ez nincs meg, akkor elérheted ezen az oldalon. Ha van kedved és időd, az esemény előtt meséd el gyermekednek, hogy saját belső képekkel érkezzen már az erdőszélre!

Gyere április 12-én és 13-án 10 órától Piliscsabán a Pázmány egyetemmel szemben lévő kőbánya közelében lévő versenyközpontba, ahol mesés környezetet varázsolunk neked és családodnak a Bailavidrum csapattal. Hallgasd meg mesemondónktól a fönti mesét (kb. óránként egyszer), ezután indulj neki az erdőnek és fedezd fel, mit rejtenek a rétek, erdők, bokrok, fák tövei! Ha nagy vagy és bátor, tekereghetsz egyedül, de ha inkább még a szüleiddel indulnál neki a meseösvénynek, az is rendben van.

A pontokon a mese részleteivel találkozhatsz majd. Ha van kedved játszani egy kicsit, éld bele megad a mesébe, lényegülj át meseszereplőnek! Lehet, hogy közülünk való jelmezes meseszereplővel is találkozol. Ez esetben kérlek, még a pont előtt csatlakozz az előtted menőkhöz, vagy várd ki a sorod türelmesen! 

Kérlek, segítsd a munkánkat azzal, hogy ezen az oldalon regisztrálsz. Itt jelentkezhetsz meseszereplőnek is.